Snickare – ett bra jobb!

Som ni säker alla vet om efter att jag skrivit många inlägg innan om mig själv, så arbetar jag som snickare i Saltsjöbaden med omnejd och jag älskar det! Men ni kanske undrar hur man hamnar i det här yrket? Jag hade alltid ett intresse för byggbranschen och när jag blev äldre så insåg jag att detta skulle passa mig perfekt.

Så jag tog studenten och började plugga för att bli snickare och det är jag mycket glad över idag! Jag har aldrig ångrat att jag valde den här utbildningen och jobbet, det är verkligen ett bra jobb! Man får bra betalt, man får jobba med sina händer och man får träffa många intressanta människor.

Det finns många olika inriktningar inom snickeri och man kan verkligen satsa på att bli en bra hantverkare om man har intresse och driv för det. Jag tycker personligen att du borde fundera på att bli snickare för det är ett fantastiskt jobb! Man får jobba med något som man är intresserad av och man får träffa många nyttiga kontakter under sin karriär. Nackdelarna med jobbet är att det är tungt och man behöver se till att ha bra fysik och gärna träna på något gym på sin fritid för att bli stark i kroppen. Så kan man motverka att man inte orkar med att jobba tills man blir pensionär. Men alla jobb har ju sina för- och nackdelar men jag tycker att det positiva uppväger det som är negativt.

Så jag skulle rekommendera dig att fundera på att utbilda dig till detta, i alla fall om du känner att det skulle vara spännande. Annars finns det ju många andra jobb som du kan fundera över om just det här med snickare inte är din grej! Tack för att du kom in på bloggen och läste det här inlägget!