Vi har gjort en dränering

Vi fick in vatten i källaren och har dränerat Efter veckor av hårt arbete har vi äntligen blivit av med vattnet som trängde in i vår källare förra månaden, samt renoverat där nere. I det här inlägget kommer jag att dela med mig av exakt vad som hände och att det trots katastrofen slutade bra, tack vare ett företag vars expertis när det kommer till dränering i Örebro saknar motstycke. Hur som helst, det var under det kraftiga skyfallet i september 2022 som källaren översvämmades.

Jag kontaktade omedelbart ett lokalt dräneringsföretag för att hjälpa oss, och det var då jag hittade det otroliga teamet på denna firma. Även vårt försäkringsbolag sanktionerade att vi vände oss till just dem. De anlände snabbt och tillhandahöll en effektiv lösning på problemet. De var professionella, förstående och gjorde ett bra jobb.

Detta företag har fantastiska möjligheter att erbjuda hjälp i Örebro som fungerar, i Örebro med omnejd, när det har varit extrema regn och översvämningar. De försåg oss med ett uppgraderat pumpsystem som var starkare än vårt gamla och lyckades rensa ut allt vatten inom ett par dagar.

Nu kan man göra en dränering innan katastrofen är ett faktum, och jag tycker du ska kolla om just ditt hus är i behov av en dränering eller inte. Det finns företag som hjälper till i hela Sverige, så beroende på var du bor får du hitta ett företag i närheten av dig men om du bor i Örebro med omnejd skulle jag vilja slå ett slag för detta företag.

Så om du någonsin hamnar i en sådan här situation och inte vet vad du ska göra eller vart du ska vända dig för att få hjälp, ta kontakt med företaget i Örebro för dräneringslösningar. Och jag hoppas att detta inlägget kunde vara till hjälp!