Funderar du på fillers?

Vill du fylla ut rynkor och fina linjer men vet inte var du ska börja? Med så många alternativ på marknaden kan det vara svårt att utvärdera vilket som kan fungera bäst för din situation. Fillers har blivit alltmer populära bland dem som söker ansiktsföryngring utan kirurgi och erbjuder en rad olika alternativ från subtila utjämnande effekter till mer dramatiska förändringar. I det här blogginlägget kommer vi att dyka djupt ner i förståelsen av dermal fyllmedel, deras fördelar, risker och vilka resultat du kan förvänta dig av behandlingen. Är du redo att öka dina kunskaper om kosmetiska injektionsmedel? Läs vidare om det här med fillers!

Det används för att behandla rynkor, linjer och veck som uppstår i ansiktet när vi åldras. Fyllmedel kan också användas för att ge volym och definition till områden i ansiktet, t.ex. kinder, läppar och käklinje. De vanligaste typerna av fillers som används idag är tillverkade av hyaluronsyra (HA) som är ett naturligt förekommande ämne i kroppen. Det fungerar genom att ersätta förlorad volym och fylla ut rynkor, linjer och veck för att skapa ett ungdomligare utseende.

Resultaten av dermal fyllmedel kan variera beroende på vilken typ av produkt som används och vilket område som behandlas. I allmänhet håller de mellan 6-12 månader, även om vissa produkter kan ge resultat som varar längre. Resultaten är omedelbara, med full effekt inom 48 timmar.

Säkerheten för behandlingarna är mycket goda och de har få biverkningar, men det förekommer rodnad, svullnad och blåmärken på injektionsstället. Dock så går detta över inom ett par veckor. Det är viktigt att vara medveten om att det finns risk för infektion eller biverkningar vid vissa ingrepp, och dessa bör diskuteras med din läkare innan behandlingen påbörjas.

På det hela taget kan dermal fyllmedel ge dig självförtroende med ett vackrare utseende.

Mvh Lotta i Ystad