Min bil blev jättefin

Hej och välkommen mina vänner. Ni vet att jag har en del bilar och det är mitt stora intresse i livet. Jag älskar verkligen bilar och jag åker på många träffar, och under dessa träffar har jag sett att många har olika dekorer på sina bilar. Jag tyckte att detta var jättcoolt och därför ville jag göra det själv, d hörde jag av mig till ett företag som håller på med foliering i Stockholm. Foliering är lite annorlunda jämfört med dekor som de andra hade, men det ska jag berätta mer om nu.

Foliering, vad jag har förstått, är att man kan täcka bilen med en färg så att man behåller samma skick på lacken som när man har köpt den. Det jag ville göra med min bil var att ha en helt ny färg och då hörde jag av mig till denna firma som jobbar med foliering i Stockholm och frågade om de hade möjlighet att göra detta, vilket de tack och lov hade. Jag ville som sagt fixa bilen innan det var dags för nästa träff, för jag vet att alla skulle bli imponerade om jag hade en riktigt fin bil. Jag är glad att jag hittade D. Dekor & Montage som jobbar med foliering i Stockholm, för precis som jag trodde så blev alla på träffen väldigt intresserade av min bil som hade bytt färg. Det var verkligen roligt, och nu har alla frågat vart jag har gjort det, så jag tror att de kommer göra samma sa, som är väldigt roligt det med. Det var allt för idag, men ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg. Kram på er.