Äntligen har jag en altan

Har ni hört vem som först uppfann altanen? Det var en man vid namn Eric Smith och han var från Indiana. Detta läste jag i en bok och jag kunde inte tro det. Hur uppfann han den och varför var han den första att göra detta?

Efter att ha läst om honom hade jag velat fråga honom själv men det var längesedan han dog och nu har var och varannan människa en altan, och jag har skaffat en också, för en månad sedan. Det är som en dröm för mig och min fru. Hon trodde att balkong var det bästa ordet som någonsin har uppfunnits och ibland gillade hon att dansa på den; men sedan kom dagen då altanen byggdes.

Nu backar vi bandet och går tillbaka till den där boken jag läste och den hittade jag i en secondhandbutik i Partille. Det var svårt att slita sig från boken och det tog en hel kväll och en halv natt att läsa ut den och det var mycket som dök upp i mina tankar. Jag vet inte hur, men jag tänkte på alla åren med vår balkong och sedan alla år som vi har framför oss på vår altan.

Vi vände oss till en byggfirma som vi hört mycket gott om och det har vi inte ångrat. Om ni skulle vilja komma i kontakt med denna firma så kan ni klicka på länken som finns här ovanför och är det någon av er som även ni haft med dem att göra så vill både jag och säkert alla läsare som kommer hit varje dag och läser även dem få veta vad ni tyckte om dem och varför ni anlitade denna kvalitativa byggfirma. Nu går klockan och jag måste tyvärr avsluta detta inlägg nu, hejdå!