Veckostädning för en renare bostad

Den vanliga veckostädningen går visserligen att göra själv, om man inte är alldeles för upptagen av sig. Det var jag inte tidigare, då var jag faktiskt inte alls så stressad och hade inte alls lika mycket jobbiga saker som jag hela tiden planerade för att göra. Då gick det bra. Det är först nu och på senare tid som jag har insett att jag inte riktigt vill ha det hela ordnat utan jag tycker bra om att ha ordning på allting kring mig och tycker om att ha det rent och snyggt men samtidigt är jag väldigt upptagen och har så otroligt mycket annat planerat så att det på något sätt blir lite svårt att ta in.

Vet inte riktigt hur jag ska kunna hantera det och insåg därför sen att det nog vore en bra idé att inte längre sköta min veckostädning själv utan att faktiskt inse att jag behöver ta hjälp med det. Att allting inte går så enkelt att göra utan att vissa saker kräver lite mer och att vissa saker behöver funderas på för att det ska bli något vidare resultat av det hela.

Det är nog det som absolut mest kan hålla vid och stå för. Allting annat bli nog lite mer lidande medan det blir just det med veckostädningen som flyter på så som man vill att det ska göra. Och allting annat bli omgjort på ett annat sätt och man vet sen plötsligt varken ut eller in längre och så känner man inte direkt att man kan hantera det.